vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Paris can wait
Paris, je t'aime

Dela
En samling kortfilmer som utspelar sig i Paris, av tjugo hyllade regissörer. De gemensamma temana staden själv och kärlek länkar samman berättelserna.

Upphovsland: Frankrike, Schweiz, Liechtenstein

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Paris can wait
4
1
Från kritikerna

3.0 av 5 Kritikers samlade betyg 18 recensioner

  • ...det finns en rytm, en sammanhängande känsla, en helhet som bär över vågdalarna och flera av femminutersstumparna lyfter elegant som skimrande såpbubblor.

  • ...det som gör det värt att se Paris je t‘aime är Bröderna Coens episod med Steve Buscemi.

  • ...är ett charmigt, intelligent och innehållsrikt stycke underhållning.

  • Du behöver inte älska kortfilm, fransk film, experimentfilm eller var och en av filmens 16 regissörer och otaliga skådespelare. Det räcker att du gillar något av ovanstående för att uppskatta och charmas av ”Paris, je t’aime”.

  • ...lika mycket en hyllning till Paris som en romantisk tribut till filmmediet, sett genom ögonen på 20 inspirerade regissörer.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer