vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Dela
Nora och Hae Sung var nära vänner som barn, men tvingades skiljas åt när Noras familj emigrerade från Sydkorea. Ett tjugotal år senare återförenas de under en vecka i New York, utan att veta vad det skulle kunna leda till. Nora är gift och tycks trivas med sitt liv, men mötet med Hae Sung lockar fram tankar hos båda om alla val som formar livet, och om ödets makt.

Upphovsland: USA, Sydkorea

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Past Lives
0
0
Från kritikerna

4.2 av 5 Kritikers samlade betyg 18 recensioner

  • ...handlar om djup kärlek. Om dess möjlighet – och omöjlighet.

  • Frågan vad vi gör av våra minnen i takt med att vi förändras och utvecklas, är centrala i filmhöstens mest existentiellt romantiska film.

  • ...passar alla romantiker.

  • ...vemodig betraktelse över valen vi inte kunde göra och besluten vi aldrig tog. Så skickligt och finstämt agerat att slutscenen stannar i hjärtat en lång tid framöver.

  • De inblandade kryssar mellan flera genuint vackra, starka och romantiska ögonblick...

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer