vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Pleasure

Dela
Filmen utspelar sig i den amerikanska porrindustrin och följer 20-åriga Bella från Sverige som kommer till Los Angeles med drömmen om att bli nästa stora porrstjärna.

Upphovsland: Frankrike, Nederländerna, Sverige

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Pleasure
13
28
Från kritikerna

3.6 av 5 Kritikers samlade betyg 12 recensioner

  • ...det är en underhållande och ofta plågsam film som skildrar en bransch som, vad man nu tycker om den, är ett högst närvarande fenomen i många, främst mäns, liv.

  • ...ett starkt idédrama snarare än en konventionell berättelse om uppgång och fall.

  • Efter jag sett Pleasure cyklar jag kallsvettig hem och läser tvångsmässigt intervjuer med Sofia Kappel – den långfilmsdebuterande stjärnan i Ninja Thybergs omtalade, redan hyllade, porrfilmsdrama.

  • Glamouröst lika mycket som det är solkigt; det finns en ständig dubbelhet i porren. I den skildringen ligger filmens styrka...

  • ...alltigenom tight berättad och håller uppmärksamheten rakt igenom.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer