vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Om en specialgrupp poliser och deras arbete med att skydda utsatta barn. Det kan röra sig om ligor av ficktjuvar, barnmisshandel och uppslitande fall med pedofili och incest. Den sammansvetsade gruppen ser mänsklighetens allra mörkaste sidor.

Upphovsland: Frankrike

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Polis
6
3
Från kritikerna

3.4 av 5 Kritikers samlade betyg 23 recensioner

  • ...skildrar med dokumentär känsla den våldsamma vardagen för en grupp Parispoliser som tar humor och medkänsla till hjälp.

  • I ursinnigt tempo följs arbetet ute på fältet, på polisstationen och hemma hos medlemmarna i ett polisteam.

  • Trots att Polis visar samhällets värsta sidor blir man konstigt nog glad av att se att de som ska hantera dem inte har blivit cyniska eller desillusionerade utan faktiskt gör sitt bästa.

  • ...en ämnesmässigt angelägen film...

  • Ska man hitta någon genresläkting skulle det vara tv-serien "The Wire", om än då en mycket komprimerad version.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer