vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Power Alley
Levante

Dela
0
0
En livsavgörande match närmar sig för sjuttonåriga volleybollspelaren Sofia. Hon har just erbjudits en möjlighet till karriär på elitnivå, då hon upptäcker att en tillfällig flört lett till en oönskad graviditet. Hon vägrar överge sina framtidsmöjligheter och det finns inte på kartan att hon ska behålla barnet. Problemet är att abort är olagligt i Brasilien. För Sofia och hennes stöttande lagkamrater börjar en hård kamp mot både klockan och samhällets konservativa krafter.
Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Power Alley
0
0

Medverkande

 • Lillah Halla
  Regissör
 • Domenica Dias
  Skådespelare
 • Rômulo Braga
  Skådespelare
 • Grace Passô
  Skådespelare
Från kritikerna

3.4 av 5 Kritikers samlade betyg 1 recensioner

 • Den transsexuella spelaren som stjäl hormoner eller lagkamraterna som utforskar sin sexualitet är tillsammans charmigt störiga och levnadsglada.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer