vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Se trailer

Professor T

...

Storbritannien
Kriminaldrama
0
0

En serievåldtäktsman är aktiv och Lisa söker hjälp med utredningen av sin gamla kriminologilärare, Jasper Tempest. Han är arrogant och oförskämd, men han är också utrustad med en av de vassaste hjärnorna i Cambridge.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna

Säsonger och avsnitt

 • Avsnitt 1 - Eldsvådan på campus
  Kriminaldrama

  En ung kvinna får svåra brännskador och hamnar i koma efter en brand i en studentlägenhet. När det visar sig att kvinnan blivit drogad och att branden varit anlagd kallas professor T in för att hjälpa till med utredningen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2 - Maskmorden
  Kriminaldrama

  När en framgångsrik advokat och hans fru hittas mördade i hemmet ses snabbt en koppling till ett 15 år gammalt dubbelmord. Försöker mördaren kopiera det tidigare mordet, eller har de tagit fast fel man?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3 - Slutet på en familj
  Kriminaldrama

  En läkare som för kampanj för eutanasi och hennes familj hittas döda. Är motivet politiskt? Dan försöker extraknäcka vid sidan av jobbet som polis, men det leder till otrevliga konflikter.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4 - DNA of a Murderer
  Kriminaldrama

  Polisen i Cambridge utreder dödshot mot ett lokalt bageri ända tills de får ett riktigt mord att lösa. Professor T försöker bli kvitt sina fobier.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5 - Offentlig dom
  Kriminaldrama

  Professor T håller föreläsningar om en gårdskarl som åtalats för mordet på sin arbetsgivare. Han är säker på att utfallet i rättegången som väckte stor uppmärksamhet är fel och gårdskarlen oskyldig. Polisen blir inte glad över att han blandar sig i.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6 - Swansong
  Kriminaldrama

  En polis som jobbar undercover i ett narkotikagäng hittas död. Mordutredningen tar detektivduon i Cambridge djupt in i smugglarnas värld, och inom kort pekar ett anklagande finger på en av deras egna.

  TV4 Play
  C More
ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy