vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Rädda menige Ryan
Saving Private Ryan

Dela
D-dagen, den 6 juni 1944. Under de allierades invasion av Normandie dödas två amerikanska bröder. En tredje broder har just tillfångatagits av japanerna - och USA:s arméchef ger order om att den fjärde brodern måste hittas till varje pris.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Rädda menige Ryan
121
23
Från kritikerna

4.0 av 5 Kritikers samlade betyg 13 recensioner

  • Efter att jag sett ”Rädda menige Ryan” har jag en bättre uppfattning om hur det är att vara i krig. Det är brutalt, blodigt och fullkomligt meningslöst.

  • Inledningsscenen är något av det mest dramatiska som någonsin filmats.

  • ...says that only by confronting the pitiless horror of World War II can we truly know its heroism. For the first time, a movie has shown us both.

  • Pefectly balances the inhumanity of war and the humanity of its protagonists. Devastating and essential viewing.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer