vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Ravenous

Dela
Efter att ha blivit klassad som ynkrygg i det mexikansk-amerikanska kriget blir kapten John Boyd och en grupp soldater förvisade till ett öde fort i Sierra Nevada. Här möter de Colquon, en främmande man som visar sig ha en kannibalisk aptit.

Upphovsland: USA

Dela
Mer skräck? Kolla här...sektionspartner

Streama Ravenous

Annons
Betygsätt Ravenous
2
0
Från kritikerna

3.0 av 5 Kritikers samlade betyg 6 recensioner

  • Gillar man filmer med övernaturliga inslag och som utspelar sig i svunnen tid så skall man nog ge Ravenous en chans. Jag ångrar inte att jag gjorde det.

  • ...this is a stomach-churning take on the most potent of all celluloid taboos.

  • Ravenous'' is the kind of movie where you savor the texture of the filmmaking, even when the story strays into shapeless gore.

  • ...it's certainly not quite like anything you've seen before.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer