vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Revolutionary Road

Dela
Det är 1950-tal i Connecticut. Ett ungt förortspar blir alltmer frustrerade och missnöjda med sitt äktenskap och inrutade liv. De drömmer om att bryta sig loss.

Upphovsland: USA, Storbritannien

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Revolutionary Road
46
16
Från kritikerna

3.5 av 5 Kritikers samlade betyg 28 recensioner

  • ...frossar i vackra tidstypiska detaljer

  • Kate Winslet är lysande. Leonardo DiCaprio assisterar väl – men det är den tillvarons tomhet som fyller April som känns mest varje sekund.

  • De är paret som lovat varandra att vara underbara, annorlunda och aldrig bli förortskonforma, men vars drömmar blir amerikanska mardrömmar.

  • Här skildras olyckans banalitet med stundtals bedövande kraft.

  • ...tillsammans med Kate Winslet och Leonardo DiCaprios magiska spel blir filmen inget mindre än... perfekt. Styrkan i Winslets/Aprils handlingskraft, mod, och senare, desperation är magnifik. Se!

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer