vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
HUND bor på Manhattan och är trött på att vara ensam. En dag bestämmer han sig för att bygga sig en robot. En riktig kompis. Det hårt arbetande parets vänskap blommar ut, och till de nostalgiska tonerna av 80-talsmusik blir de oskiljaktiga.

Upphovsland: Spanien, Frankrike

Dela
Mer animerat? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Robot Dreams
0
0
Från kritikerna

3.8 av 5 Kritikers samlade betyg 10 recensioner

  • ...är inte de stora gapflabbens film, men späckad med underfundig humor och fina referenser till Plåtman i ”Trollkarlen från Oz”...

  • ...en fin film, ett måste om man är intresserad av animerad film, nästan ett måste om man av någon anledning har nostalgiska känslor för 1980-talets New York.

  • En vacker och känslig film om ensamhet och relationer.

  • Pablo Berger's Oscar-nominated animated daydream is an episodic tale of friendship deferred.

  • ...I dare anyone to watch the final moments without a lump in the throat.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer