vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Efter att David Kims 16-åriga dotter Margot försvinner spårlöst, inleds en undersökning och polisen börjar leta. Men 37 timmar senare och utan en enda ledtråd, bestämmer sig David för att ta upp jakten själv på en plats där hemligheter finns gömda: Margots laptop. Nu måste han försöka spåra sin dotters digitala fotspår - innan hon är försvunnen för gott.

Upphovsland: USA

Dela
Mer thriller? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Searching
9
4
Från kritikerna

3.3 av 5 Kritikers samlade betyg 16 recensioner

  • Regidebuterande Aneesh Chaganty har snyggt sytt ihop internets oändlighet i en liten hopplös ruta som aldrig verkar innehålla det som verkligen behövs.

  • ...en intrikat konstruerad söndagsthriller för face-down-generationen.

  • ...full av oväntade twistar...

  • Vi överraskas av dramats twister ändå till filmens sista sekvenser.

  • Filmens styrka ligger snarare i nyttan men också skadan som sociala medier kan åstadkomma.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer