vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Animerad komedi om träsktrollet Skrek som försöker rädda sitt hem med hjälp av Åsnan. Den elake Lord Farquaad kan hjälpa dem, men bara om de räddar Prinsessan Fiona åt honom.

Upphovsland: USA

Dela
Mer animerat? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Shrek
99
5
Från kritikerna

3.9 av 5 Kritikers samlade betyg 13 recensioner

  • Den är både en klassisk saga och en sofistikerad drift med densamma, en film som både kan uppskattas av sagosugna barn och vuxna som gillar litet mer vässat berättande.

  • Filmen är helt enkelt en komedi av hög klass.

  • This is the first CGI gig to seriously challenge Toy Story’s autonomy, beautifully written, gloriously animated and tastily subversive.

  • "Shrek" is jolly and wicked, filled with sly in-jokes and yet somehow possessing a heart.

  • ...you can sink into your seat and just lap up what has to be the most likeable, light-hearted fairytale comedy since The Princess Bride.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer