vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Diana är på väg till ännu en julhelg med kungafamiljen, medveten om att hennes äktenskap med prins Charles rasat samman. Han ses allt oftare med Camilla Parker-Bowles medan hon fortsatt tvingats spela den perfekta hustrun. Alla är inställda på en sedvanlig stramt regisserad jul med mat, dryck, tomma fraser och fasanjakt, men Diana vet att allt måste bli annorlunda denna gång. Fången i en omöjlig roll har hon nu bara ett mål - att skydda sig själv och sina pojkar Harry och William.

Upphovsland: Tyskland, Chile, Storbritannien, USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Spencer
16
34
Från kritikerna

3.5 av 5 Kritikers samlade betyg 21 recensioner

  • ...väl iscensatt i en detaljerad och snygg produktionsdesign, och ett sensibelt foto med ett stundtals kort skärpedjup som accentuerar huvudpersonens mentala isolering.

  • Vi vet alla svaret eftersom vi hört sagan förut. Vad vi däremot inte sett tidigare är Diana som juvenil barnkvinna full av manér, som inte kan passa tider och som tar sovmorgnar från plikterna.

  • För oss som minns en inte särskilt ball tjej med hemsk frisyr och rosa kläder som fick hela England att glömma bort att de höll på att växa ifrån monarkin blir filmen ändå en kulthandling av något dött.

  • Det är en minnesvärd frigörelseprocess vi får se. Stilrent fotograferad och kongenialt tonsatt av Johnny Greenwood...

  • Det är lika snyggt och välgjort som regissörens ”Jackie” (2016)...

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer