vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Dela
Peter Parker får övernaturliga krafter av ett spindelbett och använder dem för att bekämpa sin ärkefiende, Green Goblin. Första filmen med Tobey Maguire som Spindelmannen.

Upphovsland: USA

Dela
Mer action? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Spider-Man
110
30
Från kritikerna

3.7 av 5 Kritikers samlade betyg 17 recensioner

  • När såg vi senast Batman eller Stålmannen tjoa av förtjusning över sina egna tricks?

  • ...en milstolpe i superhjältarnas filmvärld...

  • Raimi efterapar dessutom skickligt seriemediets egen slagsmålsrytm, med täta närbilder på knytnävar mot käkar och den efterföljande våldsamma knycken på huvudet.

  • "Med stora krafter följer stort ansvar", är Spider-Mans devis. Sam Raimi, Tobey Maguire och kompani lever upp till mottot.

  • ...is a canny franchise escapade; it gets the job done.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer