vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Spiderwick
The Spiderwick Chronicles

Dela
Tvillingbröderna Simon och Jared, och deras syster Mallory, flyttar med sin mamma till deras gamla morbrors hus och upptäcker att det är mystiska, magiska varelser som ligger bakom allt det konstiga som händer i huset.

Upphovsland: USA

Dela
Mer äventyr? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Spiderwick
27
6
Från kritikerna

2.8 av 5 Kritikers samlade betyg 20 recensioner

  • ...en relativt underhållande och fantasieggande berättelse...

  • Det är rejält spännande och välgjort, och söta barnstjärnan Freddie Highmore (”Kalle och chokladfabriken”) kan sätta ytterligare en fjäder i hatten.

  • Effekt­avdelningen bjuder en uppsjö av virriga vättar, näpna sylfider och orakade gristroll samt den ruggige Mulgarath, ett gott skäl för elvaårsgränsen.

  • Spänning, humor, fantastiska specialeffekter och bra spel, inte minst av Hollywoods nya barnstjärnskådis Freddie Highmore.

  • De fula, slemmiga, vårtiga och farliga är riktigt hemska i sin framfart...

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer