vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Sune - Uppdrag midsommar

Dela
Familjen Andersson och familjen Blixt ska åka till Karins faster Hulda och fira midsommar. Men precis innan de åker gör Sophie slut med Sune! Katastrofen är ett faktum. Sune bestämmer sig för att vinna tillbaka Sophie igen genom att fira en riktigt romantisk midsommar med henne - precis som mamma och pappa gjorde för 20 år sedan. Men frågan är om Sune tänker för mycket på att allt ska vara bra på hans sätt, och glömmer bort att alla inte tycker som honom...

Upphovsland: Sverige

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Sune - Uppdrag midsommar
14
6
Från kritikerna

2.4 av 5 Kritikers samlade betyg 5 recensioner

  • De välfunna rom com-referenserna, det drivna tempot, den välskrivna dialogen och den intensiva sommarkänslan ger flygkraft som lär bära över den hårt konkurrensutsatta biosommaren.

  • ...ett välkommet återseende, och som en välbehövd publikmagnet efter så lång tid med pandemistängda biografer lär filmen göra vad den ska.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer