vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
En ung kvinna förs hem från sjukhuset med bruten arm och ett brutet ben för att återhämta sig efter att ha blivit påkörd av en bil. Hon upptäcker snart att hennes nära och kära inte nödvändigtvis är de allra mest osjälviska när det gäller att vårda och hjälpa henne för att må bättre. Då de inte kan erbjuda den hjälp hon behöver vänder hon sig till någon högst otippad.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Take Care
0
0
Från kritikerna

2.5 av 5 Kritikers samlade betyg 1 recensioner

  • What exerts an odd fascination here is that each character heartily embodies a different variety of solipsistic creep...

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer