vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Christian Wolff är ett matematiskt geni med mer gemensamt med siffror än människor. Hans revisorfirma är en front för hans frilansjobb där hans kunder är farliga kriminella organisationer. När Finansdepartementets brottsdivision kommer honom på spåren tar Christian sig an en mer hederlig klient - ett robotföretag där man upptäckt en avvikelse på flera miljoner dollar.

Upphovsland: USA

Dela
Mer action? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt The Accountant
97
23
Från kritikerna

2.6 av 5 Kritikers samlade betyg 16 recensioner

  • Snygg action från start till mål…

  • Det är ett ofta elegant pussel som läggs där en sjukdomsbild, en familjetragedi och en kriminalintrig sakta men säkert, utan någon förlorad puls, växer fram och där den sista biten trycks in med tillfredsställande säkerhet.

  • …underhållande action med deckarmysterier på vägen.

  • ...[a] convoluted but watchable origins-story-style action thriller

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer