vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

The Good German

Dela
Den amerikanske krigskorrespondenten Jake Geismer blir intrasslad i den före detta älskarinnan Lena Brandts affärer, vars saknade make jagas av både amerikanska och ryska armén.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Streama The Good German

Annons
Betygsätt The Good German
0
0
Från kritikerna

2.7 av 5 Kritikers samlade betyg 21 recensioner

  • ...den här ser ut litet som Den tredje mannen i atmosfärrikt och kontrastskarpt svartvitt.

  • Det är faktiskt en ren njutning att bara se Clooney och Blanchett smyga omkring i de långa skuggorna och knivskarpa vinklarna i trapphus och gränder.

  • ...en thriller som innehåller, utan någon inbördes ordning, en dos kärlek, en dos politiskt spel och en dos skuldfrågor – ämnen som engagerar de flesta.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer