vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Två kvinnor, en från USA och en från England, byter hem med varandra över julhelgen efter att ha gått igenom jobbiga uppbrott med sina pojkvänner.

Upphovsland: USA

Dela
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt The Holiday
265
60
Från kritikerna

2.1 av 5 Kritikers samlade betyg 18 recensioner

  • Meyers vill uppnå sin egen figur Abbotts drömmar om en modern bra rom-kom, och sättet hon emellanåt vänder på genretypiska könsroller i "The Holiday" är ett bra sätt att börja på...

  • ...solitt hantverk och ett manus som står på säker mark. Vi har sett det hundra gånger innan men vad gör det när det fungerar?

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer