vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

The Legend of Zorro

Dela
Legenden Zorro ger sig ut på ett nytt äventyr för att skydda Kaliforniens framtid och dess medborgare. Denna gång kämpar han mot elaka förbrytare med hjälp av sin vackra fru, Elena, och deras son, Joaquin.

Upphovsland: USA

Dela
Mer action? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt The Legend of Zorro
75
21
Från kritikerna

2.7 av 5 Kritikers samlade betyg 16 recensioner

  • Det mest uppseendeväckande i denna upplaga av Zorro är den allt annat än subtila politiska undertexten: hotet mot de förenta staterna kommer från Europa.

  • ...ett glatt historiskt äventyr...

  • Eftersom ”Legenden om Zorro” ensam ruvar på en övergiven genrenisch - Errol Flynn, vi behöver dig (och technicolor!) - vinner filmen en del sympatipoäng.

  • Bond-regissören Campbell kan sin sak och levererar underhållning som faktiskt bräcker ettan.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer