vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Rodeostjärnan Brady Blackburn skadar huvudet i en allvarlig olycka, och får veta att hans tävlingsdagar är över. I efterdyningarna av olyckan påbörjar han ett sökande kring sin identitet. Vad finns det att leva för när man inte längre kan ägna sig åt det som ger ens liv mening?

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt The Rider
14
16
Från kritikerna

4.2 av 5 Kritikers samlade betyg 7 recensioner

  • ...a small and deeply emotional tale set against the vast panorama of The West.

  • It’s a very impressive, very accomplished film.

  • The best American movie this critic has seen in the past year, Chloé Zhao’s “The Rider,” is the kind of rare work that seems to attain greatness through an almost alchemical fusion of nominal opposites.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer