vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

This Means War

Dela
De två oskiljaktiga bästa vännerna, och tillika vassaste CIA-agenterna, förälskar sig i samma blonda kvinna och plötsligt ställs deras proffsiga kompetenser mot varandra.

Upphovsland: USA

Dela
Mer action? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt This Means War
92
61
Från kritikerna

2.0 av 5 Kritikers samlade betyg 29 recensioner

  • Komedibiten funkar fint, främst dialogen mellan Lauren (Witherspoon) och kompisen Trish (Handler) är rapp och rolig och bra mycket svängigare än stora delar av överskattade ”Bridesmaids”.

  • ...svettig action, en fåordig überskurk vid namn Heinrich, tjejsnack om relationer, grabbsnack om … tja, framför allt grabbig vänskap...

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer