vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Thor: The Dark World

Dela
Ett urgammalt hot, äldre än kosmos i sig, hotar att störta hela världen i mörker. För att Thor ska kunna rädda såväl sin älskade Jane Foster som hela mänskligheten måste han hitta ett sätt att samarbeta med sin värsta fiende.

Upphovsland: USA

Dela
Mer action? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Thor: The Dark World
97
23
Från kritikerna

2.9 av 5 Kritikers samlade betyg 28 recensioner

  • Denna efterlängtade uppföljare fungerar bättre än originalet: en visuellt lustfylld, härligt påkostad Hollywoodtolkning av den nordiska mytologin, välgjord in i minsta detalj, inklusive extra allt.

  • Mitt bland alla dessa fullmatade bilder lyckas Stellan Skarsgård ändå sätta ett avtryck som forskaren som under påverkan av världsalltet tappar allt inklusive kläderna och börjar kuta helnaken runt Stonehenge.

  • Taylor, som regisserat avsnitt av alla HBO-serier som finns, förvandlar nya Thor-filmen till habilt men också lite sterilt hantverk.

  • ...en välhamrad blockbuster. Och en ovanligt stollig Stellan Skarsgård, först naken och sedan i shorts med svenska färger, är asskön att se.

  • Uppföljaren har med regissörsbytet tonat ner teatern och infogat mer humor i mixen av fantasy, nordisk mytologi, spekulativ vetenskap och slapstick.

Klipp från Thor: The Dark World

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer