vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Threesome

...

Sverige
DramaKomedi
0
0

David och Siri är ett ungt par som bor i London. Under en utekväll möter de Camille och ett flirtigt spel uppstår där gränserna gradvis löses upp. I en handling av berusad nyfikenhet har de en trekant.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Titta nu
Direktlänk saknas då kanalen valt att inte vara kund hos tv.nu
Viaplay
Prenumeration
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
 • Vad som till en början känns som en ungdomsserie som inte vågar visa känslor visar sig vara en serie som vågar visa precis allt.

 • Scener ur ett äktenskap – juniorversionen.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - The Threesome
  Drama, Komedi, S1:A1

  Under en utekväll träffar David och Siri Camille. En flörtig lek börjar där gränserna gradvis löses upp. I en akt av ögonblickets underkastelse och berusad nyfikenhet har de en trekant.

  Viaplay
 • Avsnitt 2 - Aftermath
  Drama, Komedi, S1:A2

  Siri vaknar upp och upptäcker David sovandes lindad runt Camilles kropp. Hon väcker honom, och som tjuvar i natten smyger de tillsammans ut utan att säga hejdå. Har någonting nu förändrats mellan dem?

  Viaplay
 • Avsnitt 3 - Kentucky Lemonade
  Drama, Komedi, S1:A3

  David är i Sverige, och med Siri ensam kvar i London blir hennes ångest över trekanten överväldigande. Hon gör sitt bästa för att hantera det och går ut och festar med Miriam och Josephine.

  Viaplay
 • Avsnitt 4 - Bar Therapy
  Drama, Komedi, S1:A4

  Siri och hennes vänner från universitetet firar deras halvterminstenta. Siri försöker att komma allt längre bort från David och i stundens hetta träffar hon John. Omedelbar attraktion uppstår.

  Viaplay
 • Avsnitt 5 - My Name Is Siri
  Drama, Komedi, S1:A5

  Siri och Davids förhållande håller på att gå sönder och efter ett stort gräl sticker Siri hemifrån. I stundens hetta kontaktar hon John och nu befinner hon sig plötsligt hemma hos honom.

  Viaplay
 • Avsnitt 6 - The Beauty and the Shittyness of Love
  Drama, Komedi, S1:A6

  Siri och John har skapat ett parallellt universum för sig själva. Ett universum där Siri känner att hon kan vara sig själv på ett sätt som hon inte kan med David.

  Viaplay
 • Avsnitt 7 - Happy Anniversary
  Drama, Komedi, S1:A7

  Siri och David firar sin sjuårsdag och checkar in på ett lyxhotell. Hon kan inte sluta tänka på John medan David försöker komma nära. Siri avslöjar sina känslor.

  Viaplay
 • Avsnitt 8 - I Love Him
  Drama, Komedi, S1:A8

  Siri har avslutat saker och ting med John. Camille bjuder in Siri och David till en fest, varpå Siri övertalar David att följa med henne, utan att veta att John kommer att vara på samma fest.

  Viaplay
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy