vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Dela
För sju år sedan försvann Lara Crofts far under mystiska omständigheter. För att en gång för alla lösa gåtan ger hon sig av för att hitta hans senaste kända destination: en mytomspunnen grav på en ö utanför Japans kust. Överlever hon detta riskfyllda äventyr förtjänar hon namnet Tomb Raider.

Upphovsland: Storbritannien, USA

Dela
Mer action? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Tomb Raider
99
21
Från kritikerna

3.0 av 5 Kritikers samlade betyg 19 recensioner

  • Charmig äventyrskänsla i Tomb raider.

  • ...ett fängslande fyrverkeri av rå styrka och energi.

  • Alicia Vikander slipper spela på sex som föregångaren Angelina Jolie – och gör ett fullt godkänt jobb som blockbusterstjärna.

  • ...en återgång till forna tiders matinéäventyr.

  • Trots att Lara Croft, även i Hollywoodmått mätt är endimensionell, gör Alicia Vikander henne ömsom stark, ömsom sårbar och rakt igenom lysande.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer