vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Två panka tjejer

Dela
Amerikansk serie om de två servitriserna Caroline Channing och Max Black. Före detta miljardärskan Caroline har tvingats ta sitt första jobb efter att hennes pappa svindlat bort hela familjeförmögenheten. Max har kämpat sig fram från fattiga förhållanden med hjälp av hårt slit och en rapp käft. Max har inga höga förväntningar på sin nya kollega när Caroline trippar in på den sjaskig sylta i Brooklyn där de båda ska arbeta tillsammans. Men trots deras olikheter, så spirar en udda vänskap mellan dem förvånansvärt snabbt.

Upphovsland: USA

Dela
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner

Streama Två panka tjejer

Annons
Betygsätt Två panka tjejer
55
34

Säsonger och avsnitt

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer