vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Dela
Leonard har flyttat hem till sina föräldrar efter ett misslyckat självmordsförsök. Plötsligt finner han sig i en kärlekstriangel med sin självdestruktiva granne Michelle och den vackra Sandra. Han faller för båda och vet inte vem som är den rätta.

Upphovsland: USA, Frankrike

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Two Lovers
11
5
Från kritikerna

3.3 av 5 Kritikers samlade betyg 18 recensioner

  • ...är ett till synes klassiskt triangeldrama mellan en man och två kvinnor i Brighton Beach i Brooklyn. Under ytan är ambitionen däremot större.

  • ...the particulars of the story, Gray’s moody compositions and feel for the neighborhood, and especially the performances rescue Two Lovers from the obvious.

  • Joaquin Phoenix gives a superbly raw and excruciatingly vulnerable performance as Leonard, an emotionally disturbed but charismatic guy of indeterminate age.

  • ...resoundingly inaugurates a sensitive investigation into what can only be termed the key problem of Generation X...

Klipp från Two Lovers

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer