vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
En tonåring och hennes vänner blir förföljda av en osynlig varelse som söker hämnd för ett förnedrande videoklipp som ledde till att en grym mobbare tog livet av sig.

Upphovsland: USA

Dela
Mer skräck? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Unfriended
14
8
Från kritikerna

3.2 av 5 Kritikers samlade betyg 9 recensioner

  • Det är naturligt, närgånget och trovärdigt och att det är, för mig, rakt igenom okända talanger gör mycket för inlevelsen.

  • Unfriended, a fiendishly clever new fright flick, may be the most ingenious addition to the genre since the original Paranormal Activity.

  • ...this horror film is essentially one long video chat session between six teen friends

  • The real-time narrative cleverly replicates the easily distracted experience of actual computer usage...

  • ...the closest exploitation cinema has come to capturing the hive-like buzz of online life in all its invasive intimacy.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer