vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Världarnas krig
War of the Worlds

Dela
En frånskild hamnarbete tvingas bli den beskyddande far han aldrig varit när jorden attackeras underifrån av begravda utomjordingar.

Upphovsland: USA

Dela
Mer action? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Världarnas krig
131
37
Från kritikerna

3.4 av 5 Kritikers samlade betyg 19 recensioner

  • Det är sant. Jag skojar inte. Spielberg ser Världarnas krig som ett familjedrama.

  • Steven Spielberg, förlåt att jag tvivlade. Du har greppet trots allt. Jag är inget fan av actionfilm, science fiction eller anspråksfulla litteraturfilmatiseringar, men du har ju lyckats ro det i hamn så det skräller om det.

  • ...det handlar främst om relationer, om människor som kämpar med sina fel och brister under ett ohyggligt tryck utifrån. Och det var länge sedan Spielberg skildrade dem så här när- och ingående.

  • Spielberg är och förblir en mästare vad gäller att få till rätt foto, känsla och attityd.

  • På plussidan finns också ett uppskruvat tempo, en skoningslöshet i gestaltningen av utomjordingarna som de flesta sci fi-filmer saknar och att manuset befinner sig nära H.G. Wells original.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer