vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Se trailer

Världarnas krig
War of the Worlds

...

116 min
USA
ActionÄventyrScience fiction
0
0

En frånskild hamnarbete tvingas bli den beskyddande far han aldrig varit när jorden attackeras underifrån av begravda utomjordingar.
Mer action? Kolla här...sektionspartner
Titta nu
Direktlänk saknas då kanalen valt att inte vara kund hos tv.nu
Viaplay
Prenumeration
ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
  • Steven Spielberg, förlåt att jag tvivlade. Du har greppet trots allt. Jag är inget fan av actionfilm, science fiction eller anspråksfulla litteraturfilmatiseringar, men du har ju lyckats ro det i hamn så det skräller om det.

  • ...det handlar främst om relationer, om människor som kämpar med sina fel och brister under ett ohyggligt tryck utifrån. Och det var länge sedan Spielberg skildrade dem så här när- och ingående.

  • Spielberg är och förblir en mästare vad gäller att få till rätt foto, känsla och attityd.

  • På plussidan finns också ett uppskruvat tempo, en skoningslöshet i gestaltningen av utomjordingarna som de flesta sci fi-filmer saknar och att manuset befinner sig nära H.G. Wells original.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy