vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
År 2000 blev konstnären Mark Hogancamp misshandlad av fem män, och lämnad att dö. Efter attacken förlorade han stora delar av sitt minne på grund av en hjärnskada. I ett desperat försök att återfå det som gått förlorat ger sig Mark i kast med en speciell sorts terapi. Han bestämmer sig för att skapa en andra världskriget-värld i miniatyrformat.

Upphovsland: Japan, USA, Kina

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Welcome to Marwen
21
31
Från kritikerna

2.3 av 5 Kritikers samlade betyg 14 recensioner

  • ...visar att Robert Zemeckis är tillbaka i sin gamla form.

  • Zemeckis’ filmmaking remains exemplary.

  • Carell, always a pro at finding the humanity in imperfect characters, is as reliably lovable as ever, and Hogancamp's story is a stunner that's particularly well-suited for cinema.

  • Robert Zemeckis and Steve Carell bring heart and humour to the story of Mark Hogancamp...

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer