vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

5 nya filmer att streama i helgen

Johannes Räihä
05 jul, 2024

Helgen är äntligen här, och vad passar bättre än att koppla av med några nya, spännande filmer? Vi har letat igenom de senaste släppen och valt ut fem filmer som garanterat kommer att göra din helg extra speciell. Så luta dig tillbaka, poppa lite popcorn och gör dig redo för en filmupplevelse du sent kommer att glömma.

Snuten i Hollywood: Axel F IMDb: 6.7 – Netflix

Vi får gå tillbaka hela vägen till året 1994 för att hitta den senaste filmen i ”Snuten i Hollywood”-serien med snuten Axel Foley i spetsen. Men nu, 30 år senare, är det dags igen. I veckan var det nämligen premiär för Netflix nya rulle Snuten i Hollywood: Axel F, där den ikoniska polisen är tillbaka för att göra det han gör bäst: lösa brott och samtidigt skapa kaos. Se den här nedanför!

A Family Affair IMDb: 5.4 – Netflix

28 juni är det premiär för en romantisk komedi med Nicole Kidman och Zac Efron i spetsen som går under titeln A Family Affair. Filmen kretsar kring den unga kvinnan Sarah, som jobbar som assistent åt filmstjärnan Chris. Men allt kastas uppochned när hon får reda på att Chris har en relation med hennes mamma.

Dune: Part Two IMDb: 8.6 – Max m.fl.

I början av våren 2024 så var det premiär för en av årets storfilmer: uppföljaren till den episka sci-fi-succén Dune. I första filmen, som blev belönad med hela 6 (!) Oscarsstatyetter, fick vi se hur den unga Paul Atreides tvingades att bege sig till den ogästvänliga planeten Arrakis för att försvara sin familj och sitt folk. Nu fortsätter alltså historien i uppföljande del 2, som finns att streama på nya streamingtjänsten Max bland annat.

Den sista resan IMDb: 8.4 – SF Anytime m.fl.

Filip och Fredriks känslosamma dokumentär Den sista resan kretsar kring Filips åldrande och deprimerade far, vars energi i livet ser ut att sina. Filip bestämmer sig för att ta med sin pappa på en roadtrip genom Europa och låta honom uppleva sitt älskade Frankrike en sista gång. Denna svenska dokumentärfilm har hyllats för sin vackra cinematografi och rörande berättelse och slog nytt biorekord för en dokumentär. Finns nu att streama på SF Anytime här nedanför.

Irish Wish IMDb: 5.2 – Netflix

I våras var det premiär för en lättsam dramakomedi med Lindsay Lohan i spetsen. I den följer vi Maddie, som får se sitt livs kärlek förlova sig med sin väninna. Men dagarna före bröllopet gör Maddie en spontan önskan om kärlek, bara för att vakna upp som den blivande bruden.

Glöm inte att skapa konto på tv.nu. Som inloggad får du tillgång till flera smidiga funktioner, bland annat så kan du skräddarsy din tablå med precis dina favoritkanaler och streamingtjänster – i precis den ordning som du önskar.

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer