vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

9 seriepremiärer du kanske missat – bäst i april

Johannes Räihä
03 maj, 2024

April är över för i år och tittar vi i backspegeln så visar det sig att det var en riktigt stark månad på serie- och filmfronten. I slutet på varje månad så sammanställer vi på tv.nu det bästa från månaden som gått – bara så ni inte missat något ni inte vill missa. Här är höjdpunkterna från april månad!

Ripley – Netflix

Många av er har säkert sett The Talented Mr. Ripley från 1999. I april var det dags för serien att ha premiär – den här gången går den under titeln Ripley. I huvudrollen får vi se Andrew Scott spela Tom Ripley, som lever ett guldkantat liv i Italien, samtidigt som befinner sig i en ständig katt-och-råtta-lek med polisen. Finns att streama nedanför.

Sugar – Apple TV+

En gåtfull privatdetektiv kämpar med sina personliga demoner när han utreder försvinnandet av en Hollywood-producents älskade barnbarn. Vi får se Colin Farrell i rollen som John Sugar, missa inte – hade premiär 5 april.

I april återvände SVT:s stora dejtingsuccé Gift vid första ögonkastet, där man firar 10-årsjubileum. Återigen så matchas främlingar ihop av experter och får inte träffa varandra förrän på altaret. Därefter väntar flera veckors dejting, där paren ska se om det blir skilsmässa eller om man väljer att fortsätta vara gifta.

Midsommarnatt – Netflix

Norsk-svensk miniserie: Midtsommernatt. Precis som titeln skvallrar om så utspelar sig filmen under midsommarafton, där vi får se hur Carina samlar sin familj för en traditionell svensk midsommar. Men den lyckliga tillställningen går snett när gamla hemligheter kommer fram i ljuset. I rollerna ser vi bland andra Pernilla August och Dennis Storhøi.

Franklin – Apple TV+

I det biografiska dramat Franklin så porträtteras Benjamin Franklins liv. Amerikas landsfader och grundare begav sig som 70-åring till på ett hemligt uppdrag med målet att bygga allians mellan Frankrike och USA, där självständigheten stod på spel.

Allt och Eva – Viaplay

I den nya svenska dramaserien Allt och Eva får vi se stjärnan Tuva Novotny i huvudrollen. Vi möter Eva som inte tror på kärlek. Hon har däremot bestämt sig för att skaffa barn på egen hand och åker till Köpenhamn för att få donerad sperma och väljer en öppen donator, Mads, som verkar perfekt. 

The Jinx: Part Two – HBO Max

True crime-dokumentären The Jinx chockade en hel värld vid sin premiär 2015 och har sedan dess blivit kultförklarad i sin genre. Historien kretsar kring den extremt förmögna Robert Durst och flera olösta försvinnanden under årens lopp – däribland hans fru, som försvann 1982. Nu, nästan 9 år efter sin premiär, kom alltså den uppföljande säsongen, där vi får ta del av nytt material, nya intervjuer och avslöjanden. 

I dina händer – Netflix

I Malin Persson Giolitos spänningsdrama I dina händer följer vi de unga vännerna Dogge och Billy, som dras in i ett lokalt kriminellt gäng. Och den våldsamma världen ska visa sig vara omöjlig att värja sig mot för några i deras ålder.

Bäckström – TV4 Play

Kriminaldramat Bäckström har sedan premiären varit en stor favorit hos tv.nu-besökarna. I huvudrollen ser vi Kjell Bergqvist som spelar den självgode mordutredaren Evert Bäckström. Serien återvände i mitten av april med en helt ny säsong, där Bäckström reser till Palma för att följa upp ett spår efter mordet på sin barndomsvän Sally.

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer