vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Beroende av tv-serier

Victor Bleichner
04 jul, 2013

Pretty little liars, Dexter, Mad Med, Gossip Girl, Lost, Big bang theory, Grey’s Anatomy, Keeping up with the Kardashians… Utbudet tv-serier har fullkomligt exploderat och känns idag nästintill obegränsat, och många av oss älskar det. Jag hör ofta att folk ”ÄLSKAR PLL”, ”inte kan vänta till nästa avsnitt av Grey’s” eller ”är beroende av Navy CIS”?

Men varför följer så många miljoner dessa program och vad är det som gör att vi tittare slaviskt ser avsnitt efter avsnitt? Vilka behov tillfredsställer serierna och hur påverkar de oss? Kl 18:05 på SVT2 undersöks just dessa frågor i dokumentärfilmen ”Beroende av TV-serier”, vilket lär bli väldigt intressant.

Mitt serie-tittande är pinsamt. Jag följer BARA reality-serier som ”Don’t be Tardy”, alla olika ”The Real Housewifes of…”, ”Tabatha is taking over”, ”The Kardashians” såklart och de olika versionerna av ”Big Rich…”. Jag älskar att drömma mig bort och titta på tjejernas fina frisyrer, allt fint smink, deras fina kläder och för en timme inte behöva använda hjärnan ett endaste dugg. 

Så kopplar jag av. Hur varvar du ner och vilka tv-serier är du beroende av?

//Therese

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer