vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Här är deltagarna i nya tävlingsprogrammet ”Kompani Svan”

Johannes
Johannes
17 jun, 2022

I höst får svenska folket ta del av ett nytt tävlingsprogram lett av Gunde Svan och Mikael Tornving. Nu står det klart vilka deltagare som kommer att delta.

Programmet som kommer gå under titeln Kompani Svan började nyligen spelas in på en militäranläggning utanför Kiruna. Deltagarna kommer tvingas tänja på sina gränser, både fysiskt och mentalt.

De måste samarbeta som grupp, men tävlar som individer. Och för samtliga kommer det krävas oerhörda mängder mod, problemlösningsförmåga, svett, samarbete och vinnarskalle. 

De deltagare som dyker upp i den första säsongen är:

 - Jag är spänd, nervös och exalterad inför att delta i det här programmet och det jag hoppas få ut är att utvecklas som människa och bli den bästa versionen av mig själv. Jag vet att vi kommer att ställas inför väldigt svåra och tuffa prov, både fysiskt och mentalt men jag är redo att pusha mig själv till min brytpunkt, säger Anton Ewald.

Programmet leds som sagt av den före detta skidkungen Gunde Svan och komikern Mikael Tornving.

- Deltagarnas förutsättningar varierar men motivationen hos samtliga är hög. Vårt mål är att alla ska utvecklas och inse att de klarar mycket mer än de tror, och vi ser verkligen fram emot en givande inspelning, säger Gunde Svan och Mikael Tornving.

Programmet har premiär på discovery+ och Kanal 5 i höst.

Populära inlägg

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy