vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

3 fartfyllda actionfilmer att se i veckan

Johannes Räihä
06 maj, 2024

Sugen på en fartfylld och spännande vecka? Det är i alla fall vi på tv.nu. Därför tänkte vi slänga ihop ett par tips på actionfilmer som utlovar allt från galna biljakter till nervkittlande eldstrider. Här är tre stabila tips på filmer som passar perfekt när du vill få upp pulsen från tv-soffan.

Är du pepp på en Gerard Butler i högform så kanske Plane är alternativet för dig. Där spelar han Piloten Ray, som på ett heroiskt sätt lyckas landa ett svårt stormskadat flygplan på en avlägsen ö utanför Filippinerna. Snart inser de att de befinner sig i en laglös krigszon och de blir snabbt måltavla för hänsynslösa terrorister som vill ta planet och dess passagerare som gisslan. Vem som måste lösa situationen? Ray såklart.

Road House, som hade premiär tidigare i år, är en remake på den klassiska filmen med samma namn från 1989 med Patrick Swayze. Den här gången styrs skutan istället av Jake Gyllenhaal, som spelar ex-fightern som börjar jobba som dörrvakt på en krog i Florida och inser att allt inte står rätt till. Solid action – perfekt till helgen.

Liam Neeson är väl mer eller mindre ansiktet utåt för actiongenren just nu. I Honest Thief spelar han bankrånaren Tom Carter, som gäckat polisen länge. När han plötsligt träffar kvinnan i sitt liv tar han beslutet att lämna över sig själv och alla stulna miljoner till polisen – för att förhandla till sig kortare strafftid. Men Tom inser snart att polisen är mer korrupt än han själv, och för att rentvå sitt namn måste han slå tillbaka.

I vår streamingguide hittar du tusentals filmer och serier för alla humör – så besök gärna den här!

Populära inlägg

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy