vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Tittarnas favoriter: serierna ni inte kan få nog av 2024

Johannes Räihä
30 maj, 2024

Vi ställde frågan rakt ut till våra läsare: vilka är era favoritserier? Vi fick hundratals svar, vilket i sig är otroligt roligt. Några serier nämndes fler gånger än andra, så vi tänkte att vore trevligt att lista en handfull serier som många av er verkar gilla lite extra mycket. Här är favoritserierna – när ni läsare får vara med och bestämma.

Nästan 30 år efter filmsuccén Dansar med Vargar tar Oscarsvinnaren Kevin Costner åter på sig cowboyhatten, men nu i ett samtidsdrama som liknats vid en modern blandning av Dallas och Sopranos. Serien utspelar sig i natursköna Montana och följer den mäktiga ranchägarfamiljen Dutton och deras kamp för att behålla kontrollen över sitt land och sina tillgångar. En serie som nämndes många gånger av er läsare.

I Malin Persson Giolitos spänningsdrama I dina händer följer vi de unga vännerna Dogge och Billy, som dras in i ett lokalt kriminellt gäng. Och den våldsamma världen ska visa sig vara omöjlig att värja sig mot för några i deras ålder. Missa inte Netflix nya svenska serie – som verkar ha gått hem hos våra läsare.

Oldie but goldie! Det var oväntat många läsare som nämnde Supernatural. Serien som hade premiär redan 2005 verkar gjort avtryck på många sedan dess helt klart. Så har du inte hängt med i bröderna Sam och Deans kamp mot monster och övernaturliga fenomen så är det inte för sent. Finns att streama på Max just nu.

Fallout ser vi hur en kärnvapenkatastrof ödelägger världen som vi känner den och tvingar ner de överlevande i underjordiska bunkrar. Drygt 200 år senare följer vi den unga kvinnan Lucy, som väljer att bege sig upp till den outforskade ytan för att leta rätt på sin bortrövade pappa. Där möts hon av allt från enorma monster, prisjägare, genförändrade djur och kannibaler. Det är fartfyllt, roligt, blodigt och sevärt. Vi pår tv.nu-redaktionen älskar Fallout – precis som våra läsare verkar göra.

Det är 1920-tal i Birmingham och gangsterfamiljen Shelby, ökända för sin grymhet och brutalitet, vill ta sig uppåt i hierarkin och nå framgång. För att nå dit så är familjen, med Tommy Shelby i spetsen, beredda att göra vad som helst. Om det är en favoritserie hos er läsare? Japp.

Tidigare i år var det premiär för ett historiskt drama som utspelar sig i 1600-talets Japan, där maktkamperna och intrigerna duggar tätt. Vi får se hur den lokala adelsmannen Yoshii Takagara och den skeppsbrutna engelsmannen John Blackthorne börjar samarbeta mot gemensamma fiender. Omtalad, älskad och omnämnd av er. Given på den här listan.

Vårens stora snackis kretsade kring Netflix verklighetsbaserade stalker-drama Baby Reindeer, som baseras på komikern Richard Gadds upplevelser. Serien utspelar sig i London och kretsar kring bartendern Donny, som försöker slå igenom som komiker. När han en dag bjuder en okänd kvinna på en kopp te leder det till oanade konsekvenser – hon börjar stalka Donny. Baby Reindeer bjuder på oerhört stark tittning som inte lämnar någon oberörd.

På tv.nu kan du alltid hitta ännu mer att streama. Det finns en otroligt smidig funktion där du kan filtrera fram filmer och serier baserat på exempelvis årtal, genre, IMDb-betyg och mycket annat. Ta dig en titt här!

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer