vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Sista chansen: 4 bra filmer som snart försvinner från Netflix

Johannes Räihä
29 apr, 2024

Filmer kommer och filmer går. Det är inget konstigt med det förstås. Men det höga tempot gör att det kan vara svårt att hinna med att se alla filmer man vill se, framför allt är det svårt att veta när filmerna plockas bort. Därför vill vi tipsa om fyra bra filmer på Netflix som plockas bort inom en snar framtid – sist chansen med andra ord.

 Arrival – försvinner: 30 april

När ett stort antal rymdskepp landar på olika platser i världen så ringer regeringen in Dr. Louise Banks (Amy Adams), expert på lingvistik, till hjälp att tolka utomjordingarnas säregna sätt att kommunicera. Välspelad, spännande och tankeväckande. Hyllat sci-fi-drama som finns att streama på Netflix just nu – du hittar den nedanför.

Shutter Island – försvinner: 30 april

I den psykologiska thrillern Shutter Island så iklär sig Leonardo DiCaprio rollen som kriminalkommissarien Teddy Daniels, som beger sig till en ö där mentalsjukhuset Ashecliffe ligger, i jakt på försvunna patient 67. Välgjord, välspelad och framför allt svår att förutspå. Det är en oslagbar kombo. Försvinner redan 30 april – så passa på.

Star Trek – försvinner: 1 maj

Sugen på ett rymdäventyr med klassiska Star Trek? Då gäller det att passa på. Filmen försvinner på Netflix den 1 maj. I den ser vi James Kirk, som nu blivit kadett inom rymdflottan, ställas emot de ondskefulla romulanerna som är ute efter att förinta alla bebodda planeter i universum.

Uncharted – försvinner: 5 maj

Den unge och gatusmarte Nathan Drake försöker hitta en gömd skatt tillsammans med sin partner Victor ”Sully” Sullivan. Duon ger sig ut på ett actionfyllt äventyr som utspelar sig över hela världen för att hitta ”den största skatten som aldrig hittats”, samtidigt som de följer ledtrådar för att hitta Nathans saknade bror.

Vill du botanisera bland Netflix innehåll kan du göra det i vår streamingguide. Där kan du filtrera på både årtal, IMDb-betyg, genre och mycket mer.

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer