vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Långfilmer i SVT-play

Victor Bleichner
08 jul, 2013

Först och främst vill jag tacka Therese för hennes utomstående två veckor som TV-tyckare, det har verkligen varit roligt att se henne tycka till både här på bloggen och på våra andra sociala medier. Jag ska göra mitt bästa för att följa upp hennes arbete och jag hoppas att ni stannar kvar på bloggen! Om det är något speciellt ni vill ha på bloggen, det kan vara nyheter, listor, intervjuer, ja vad som helst, är det bara att hojta till i kommentarsfältet nedanför (eller maila mig). 

Nu över till dagens nyhet, SVT postade igår på facebook att de även börjat visa film på SVT-play, goda nyheter för mig som är filmfantast. De dåliga nyheterna är det är ett väldigt magert utbud av filmer ute just nu, men jag håller tummarna för att vi får se fler filmer läggas ut allteftersom de visas.

Ni kan se vilka filmer som finns här!

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer