vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Nytt på Disney+ 2022

Johannes Räihä
16 nov, 2022

Disney+ har sedan lanseringen under 2020 sakta men säkert växt sig större. Idag tillhör streamingtjänsten en av de större – vilket är bra, men också kan innebära vissa svårigheter att hitta rätt när man letar efter något att streama. Som vanligt vill vi på tv.nu underlätta för er tittare, därför har vi samlat nytt på Disney+ – som vi också tycker är det bästa just nu.

Tidigare i år var det premiär för ytterligare en Star Wars-spin-off – Andor. Den här gången följer vi rebellspionen Cassian Andor under de fem åren som leder fram till händelserna i Rogue One. Så för den som vill konsumera Star Wars-serier så finns det gott om alternativ på Disney+.

Han är en av vår tids största fotbollsikoner som nu för tiden lever ett glamouröst liv i USA. Men i den här feelgood-serien så går David Beckham tillbaka till sina rötter i England, där han bestämmer sig för att ta över en liten fotbollsklubb som inte vinner en enda match. Han har ett mål: laget ska komma tillbaka på vinnarspåret igen.

The Bear är ett klaustrofobiskt kockdrama i åtta delar. Vi följer den unga, prisbelönta gourmetkocken Carmen som flyttar hem till Chicago för att ta över sin familjs smörgåsrestaurang efter att den skuldsatta brodern tagit livet av sig. Det är en konstant bultande stress. Det är en intensiv och fullkomligt briljant serie – en av årets bästa enligt många kritiker.

En av höstens mest omtalade skräckisar heter Barbarian. Historien kretsar kring en ung kvinna som besöker en ny stad för en anställningsintervju. Men den lägenhet hon ska hyra visar sig vara dubbelbokad av en främmande man. Trots det så stannar hon kvar över natten, men det ska visa sig att det finns mer än mannen hon bör vara rädd för.

Med Jeff Bridges i huvudrollen hade den actionfyllda The Old Man haft premiär under oktober månad. I den spelar han en gammal CIA-agent som blir påmind om sitt förflutna och tvingas lämna den plats där han bott i över 30 år för att göra upp med det som hänt.

Under 90-talet gjorde Hokus Pokus stor succé. Nu är Sanderson-häxorna tillbaka i Salem på nytt – och de är ute efter hämnd. Återigen är det med Bette MidlerSarah Jessica Parker och Kathy Najimy i huvudrollerna. En film som kan ses både av yngre och äldre!

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer