vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Pulp Fiction ikväll!

Victor Bleichner
05 jul, 2013

Quentin Tarantino är en fantastisk regissör enligt min mening. Det mest fascinerande med honom som regissör  är att han lyckas skapa filmer som fortfarande står sig flera decennier senare samt hans förmåga att skapa karaktärer som man sympatiserar med, oavsett om de är ”bad guys ”eller ”the good ones”. Ta till exempel Kill Bill, Inglourious Basterds, De hänsynslösa och kvällens Pulp Fiction. 

Pulp Fiction är en av mina personliga favoriter – dialogen är bra, skådespeleriet är rakt igenom lysande, soundtracket är grymt och scenernas okronologiska handling gör filmen rapp och intelligent.  Det förvånar mig inte att filmen ligger på fjärde plats på IMDb’s lista över de bästa filmerna genom tiderna. 

Filmen kan man med fördel se flera gånger, för varje gång man ser den upptäcker man nya detaljer som gör filmen ännu bättre, så Pulp Fiction klockan 23:10 på TV6 är ett självklart val för mig ikväll.

Vilken Tarantino-rulle är din favorit?

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer