vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

So long och tack för mig!

Victor Bleichner
08 jul, 2013

Mitt uppdrag som tv-tyckare för tv.nu har kommit till sitt slut, och det är med gråten i halsen jag knapprar in mitt sista blogginlägg… Nej, riktigt så dramatiskt är det inte, men det har varit en kul erfarenhet att få vara en del av tv.nu-gänget och lufta mina åsikter på bloggen, instagram och twitter. 

Det roligaste under dessa två veckor har dock varit att få prata med er läsare i kommentarsfältet. Ni är både unga och gamla, studenter och pensionärer, tjejer och killar som använder tv.nu som er dagliga tv-tablå och era åsikter skiljer sig rejält mellan vilka program som är bra och dåliga samt vilka tv-personligheter ni gillar och inte.

Till exempel verkar hälften av er älska Per Morberg, medan den andra halvan inte står ut med honom, generellt verkar matlagningsprogram gå hem hos er i stugorna, men ni verkar inte särskilt imponerade av Lotta på Liseberg. 

Jag, reality-nörden, har dessutom sett program jag aldrig annars bara skulle zappat förbi dessa veckor, allt från debatter i Almedalen, actionserier och dokumentärer om bönder till mystimmen med Ernst och en massa program på, den för mig, outforskade kanalen SVT2. Härligt!

Dessa två veckor har gått alldeles för snabbt och jag önskar att det inte behövde ta slut redan, men nu gör det tyvärr det. Tack till er som läst och kommenterat bloggen under dessa två veckor och stort tack till gänget på tv.nu! Bloggen fortsätter som vanligt att skrivas av Victor, så glöm inte att kika in här i sommar.

So long och tack för mig!

Yours truly, Therese.

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer