vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Officiellt: de leder Musikhjälpen 2022

Johannes
Johannes
16 nov, 2022

Den återkommande Musikhjälpen har blivit ett givet inslag för många svenskar under december månad. Nu är det officiellt vilken trio som kommer leda årets veckolånga gala.

Sedan 2008 har vi fått följa insamlingsprogrammet Musikhjälpen, som varje år riktar fokuset mot ett nytt område. Årets insamlingsgala kommer att ledas av artisten Oscar Zia, programledaren Tina Mehrafzoon samt skådespelaren Klas Eriksson. Den förstnämnda – Oscar Zia – sitter i buren för andra året i rad. Däremot blev fjolårets medverkan kort, eftersom han fick lämna buren efter en dag på grund av sjukdom.

– Jag älskar Musikhjälpen och ser jättemycket fram emot veckan, det är både jättemysigt och jätteviktigt. En vecka där vi tillsammans lär oss mer om hur världen ser ut, hur bra vi har det och hur vi kan hjälpa andra med så små medel som att önska en låt,

Årets tema är För en tryggare barndom på flykt från krig.

Musikhjälpen kommer i år sändas från Kungstorget i Göteborg mellan 12 och 18 december.

Populära inlägg

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy