vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Se trailer till ”Knives Out”-uppföljare

Johannes
Johannes
10 sep, 2022

Deckarkomedin Knives Out gjorde stor succé 2019. Nu återvänder snart filmen – se första trailern nu.

I den Oscarsbelönade deckaren Knives Out får vi se Daniel Craig axla rollen som privatdetektiven Benoit Blanc, där han utreder mordet på den extremt förmögna och excentriska kriminalförfattaren Harlan Thrombey. För er som suktat efter en uppföljare så kommer nu glädjande nyheter.

Den 23 december är det dags för uppföljande filmen Glass Onion: A Knives Out Mystery att ha premiär. Den här gången utspelar den sig på lite varmare breddgrader än sist, närmare bestämt den grekiska övärlden. I den får vi återigen se Daniel Craig dra på sig detektivkläderna när han gör rollen som Benoit Blanc.

Handlingen då? Jo, den utspelar sig på en privat ö, som ägs av en miljardär – dit fullt av nära och kära blivit inbjudna. När en död kropp hittas så skickas Benoit Blanc dit för att nysta i mysteriet och hitta mördaren. För någon i gruppen av gäster är den skyldiga, frågan är bara vem?

Den 23 december är det som sagt premiär. Fram tills dess kan ni streama första filmen Knives Out här.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy