vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Babben Larsson blir årets julvärd i SVT 2022

Johannes
Johannes
15 nov, 2022

Komikern, skådespelaren och sångaren Babben Larsson blir årets julvärd i SVT 2022.

Traditionen med julvärd i SVT startade redan 1959. Sedan dess har vi sett många välkända ansikten dyka upp i rutan på julafton. Bland andra Anders LundinGina Dirawi, Ingvar Oldsberg och Lars Lerin. Den som flest människor associerar julvärden med är förmodligen Arne Weise, som ledde programmet (med få undantag) i över 30 år. Förra året fick vi se kocken Tareq Taylors axla rollen som julvärd.

Nu står det klart att det är Babben Larsson som tar över stafettpinnen 2022. Det meddelade SVT under tisdagsmorgonen. Den folkkära profilen har många år i underhållnings- och kulturindustrin under bältet och har setts i allt från klassiska filmer till På spåret och på teaterscenen.

– Jag har firat i olika konstellationer genom åren och att det blir just tv-tittarna denna julafton känns otroligt kul. Jag ser fram emot att hålla dem sällskap genom dagen och kvällen, säger Babben i ett pressmeddelande.

Vill ni se vad Babben medverkat i innan så hittar ni samtliga program, filmer och serier här.

Populära inlägg

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy