vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Höstens hetaste realityserier

Johannes
Johannes
14 sep, 2022

Löven byter färg och trillar av kvistarna, temperaturen dippar och man tvingas plocka fram tjockare kläder. Hösten är här på riktigt, det är ett som är säkert. Något annat som är säkert är att realityserierna flödar i strid ström kommande tid. Vi bjuds på en hel uppsjö av diverse reality, här är våra favoriter.

Älskar, älskar inte – 12 september

I början av veckan var det återigen dags att bekanta oss med svenskar som förälskat sig i någon från ett annat land. I Älskar, älskar inte så får vi se hur deras partners på distans flyttar till Sverige för att bygga ett nytt liv tillsammans. Men frågan är om relationerna överlever stora förändringar och kulturkrockar?

Över Atlanten – 13 september

Utlämnade till vädrets makter - och till varandra. Hårt arbete, storslagna vyer och intima samtal. I Över Atlanten får vi helt sonika följa sex kändisar utan seglarerfarenhet som ska segla över Atlanten. Den här säsongen får vi bland annat se Loreen, Casper Janebrink och Kenneth Andersson.

Vem tror du att du är? – 14 september

Att veta var man kommer ifrån är ett behov många av oss har. I Vem tror du att du är? så får vi se hur flera kända svenskar, däribland Lars Lerin, Börje Salming och Marianne Mörck följa sina rötter bakåt i tiden.

Wahlgrens värld – 15 september

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso är förmodligen Sveriges mest kända mor och dotter. Nu är det dags för nya avsnitt av det populära Wahlgrens värld, men den här gången är det utan Bianca – som helt enkelt har hoppat av. Kvar är dock Pernilla, så vi får återigen får följa hennes liv där känslorna går på högvarv och ingen dag är den andra lik.

Mullvaden – 15 september

I Mullvaden så samlas elva folkkära profiler. Tillsammans ska de utföra nervkittlande och spektakulära tävlingar i jakt på 500 000 kronor. Men! Det finns en hemlig sabotör bland deltagarna, kallad mullvaden, gör allt i sin makt för att sätta käppar i hjulet för resten.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May känner säkert många bilentusiaster igen. I sin första roadtrip efter pandemin beger sig trion till isiga Skandinavien och polcirkeln. Vid ratten av sina tre favorit rallybilar ger de sig ut på ett äventyr, med start vid norska kusten, därefter hela vägen till Sverige och Finland.

Bachelorette Sverige – under hösten

Förra året var det premiär för första svenska Bachelorette, där Julia Franzén var först ut. Nu är det snart dags för kärleken att spira igen – den här gången är det 26-åriga Olivia som står som huvudperson. Så förbered dig på rosceremonier, krossade hjärtan och intriger.

Populära inlägg

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy