vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Nya serier att se fram emot 2023

Johannes
Johannes
07 jan, 2023

Nytt år, ny möjligheter och framför allt: nya serier att se fram emot. Det finns många efterlängtade släpp på gång, så vi tänkte lista det vi ser fram emot mest. Det blir en blandning av helt nya serier och populära serier som får en ny säsong helt enkelt. Vi fokuserar på de första månaderna av 2023 och fyller på listan allt efter att året går!

Last of Us – 16 januari – HBO Max

En av årets mest efterlängtade serier kommer redan i januari, då HBO Max har premiär för Last of Us. Serien är baserad på ett kultförklarat tv-spel, där världen mer eller mindre gått under efter en stor zombieapokalyps. Två av de få som överlevt är Ellie och Joel, som ger sig ut på en livsfarlig vandring genom USA för att hitta svar som kan rädda världen.

That '90s Show – 19 januari – Neflix

Många 80- och 90-talister satt säkert hemma om eftermiddagarna och följde komedin That 70's Show – serien som kretsade kring ett gäng ungdomar på 70-talet. Nu är en uppföljande serie på gång, men den här gången har 20 år passerat och det utspelar sig istället på det goda 90-talet. Flera av de populära skådisarna gör comeback, däribland Ashton Kutcher, men fokus ligger istället på ett nytt gäng ungdomar (som är barn till That 70's Show-karaktärerna).

Poker Face – 26 januari – Skyshowtime

I den dramakomedin Poker Face så följer vi en kvinna som bär på gåvan att kunna veta när människor runtom henne ljuger. Hon ger sig ut på en odyssé genom USA där hon stöter på diverse karaktärer och mystiska brott som hon inte kan hålla sig från att ta itu med. Stjärntät rolluppsättning med Natasha Lyonne, Joseph Gordon-Levitt och Adrien Brody bland många andra.

You, säsong 4 – 9 februari – Netflix

Psykopaternas psykopat är tillbaka nästa år. I Netflix psykologiska thrillerserie You följer vi den utåt sett charmige Joe Goldberg. En medelålders man som har både utseendet och intellektet med sig. Men bakom den perfekta fasaden döljer sig en desto mörkare sida. I början av februari är serien tillbaka för nya avsnitt.

White House Plumbers – Mars månad – HBO Max

Många har säkert hört talas om Watergate-skandalen som skakade USA på 70-talet. I den här verklighetsbaserade miniserien får vi följa de två män som hade i uppdrag att skydda President Nixon, men istället råkade åka fast, vilket ledde till presidenten ställdes inför riksrätt. I rollerna ser vi hyllade Woody Harrelson och Justin Theroux. Premiär någon gång i mars.

The Mandalorian, säsong 3 – 1 mars – Disney+

The Mandalorian utspelar sig fem år efter händelserna i Jedins återkomst och följer en Mandalorianska prisjägaren, som rätt och slätt kallas för Mando, som tar sig an diverse uppdrag i utbyte mot pengar. En dag får han ett ovanligt välbetalt uppdrag som kommer att förändra honom för alltid. I nuläget finns två säsonger ute för beskådan och den tredje har premiär 1 mars. Missa inte!

The Witcher, säsong 3 – sommaren 2023 – Netflix

The Witcher gjorde stor succé när den hade premiär i slutet av 2019. Trots att filmkritiker världen över sågade The Witcher så visade sig publiken tvärtom älska Netflix tv-adaption av den populära bokserien. Så pass mycket att den slog tittarrekord på streamingplattformen med 76 miljoner tittare den första månaden. Under sitt TUDUM-event i höstas så meddelande Netflix att den tredje säsongen har premiär nästa sommar. Så håll ut lite till – tiden går fortare än vad man tror.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy