vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

SVT spelar in en ny ”Sune”-serie

Johannes
Johannes
21 sep, 2022

Sune och hans familj har genom åren uppnått kultstatus i Sverige. Nu spelar SVT in en ny serie – som går under titeln Familjen Andersson.

I den nya serien följer vi Karin och Rudolf och deras tre barn i den lilla staden Glimmerdagg, på jobbet och i hemmet. Precis som a lla föräldrar försöker de få vardagspusslet att fungera, det är bara det att vardagen sällan blir vardaglig med den här familjen…

Granne med Anderssons bor även den dryga norrmannen Oddvar. Han gör allt för att förpesta grannsämjan och försöker starta en norsk-svensk konflikt i området. Vi får också möta Karin och Rudolfs vänner familjen Blixt.

Sune spelas av Olle Einarsson, storasyster Anna av Laura Lindkvist, och lillebror Håkan av Folke Axelsson Schulman. Dessutom ser vi Julia Dufvenius, Filip Berg och Liv Mjönes dyka upp i några av de större rollerna.

– Jag ser fram emot att göra en bred humorserie för alla åldrar. Med karaktärer som är både underhållande, intressanta och ibland inte så lite knäppa. Familjen Andersson ger mig den möjligheten, säger regissören Peter Dalle.

Serien spelas in under hösten. Inget premiärdatum är spikat ännu.

Populära inlägg

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy