vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

10 nya filmer på Netflix 2023

Johannes
Johannes
22 jan, 2023

Nytt år, nya möjligheter och framför allt – nya filmer. Netflix bjuder på en lång rad av bra och efterlängtade premiärer under året. Det blir både svenskt, nordiskt och globala filmer och genremässigt rör vi oss mellan action, komedi och drama. Något för alla smaker! Här är 10 nya filmer på Netflix 2023.

Luther: The Fallen Sun – 10 mars

I Luther: The Fallen Sun – en episk fortsättning på den prisbelönta tv-serien Luther omarbetad för film – terroriserar en brutal seriemördare London samtidigt som den briljante, men skandalöse, detektiven John Luther (Idris Elba) sitter i fängelse.

Murder Mystery 2 – 31 mars

De numera heltidsanställda detektiverna Nick och Audrey Spitz kämpar för att få igång sin privata “eye agency” när de plötsligt finner sig själva mitt i ett internationellt människorov när deras vän Maharaja rövas bort under sitt egna överdådiga bröllop.

Extraction 2 – 16 juni

Efter första filmen då Rake knappt överlevde är han tillbaka som den australiensiska legosoldaten. Nu har han fått ytterligare ett dödligt uppdrag – att rädda den utsatta familjen till en hänsynslös georgisk gangster från fängelset de hålls fångna i. Fram till premiären den 16 juni kan du streama första filmen här!

Heart of Stone – 11 augusti

Rachel Stone (Gal Gadot) är underrättelsetjänsteman och den enda kvinnan som står mellan sin globala mäktiga fredsbevarande organisation och förlusten av dess mest värdefulla och farliga tillgång.

Lift – 25 Augusti

En internationell rånarliga rekryteras för att förhindra en terroristattack och måste genomföra rånet på ett flygplan mitt under flygning.

Rebel Moon – 22 december

När en fredlig koloni i utkanten av galaxen blir hotad av den tyranniske regenten Balisarius arméer skickar de Kora, en ung kvinna med ett mystiskt förflutet för att hitta krigare från närliggande planeter för att hjälpa dem ta ställning.

The Killer – 10 november

En extremt efterlängtad film, regisserad av David Fincher – med Michael Fassbender i huvudrollen. Där får vi se en hänsynslös lönnmördare slåss mot sin arbetsgivare, och därigenom också sig själv, i en global människojakt som för honom blir allt annat än personlig.

One More Time – våren 2023

Svensk komedi med Hedda Stiernstedt i huvudrollen. 40-åriga Amelia (Hedda Stiernstedt) blir påkörd av en buss natten till sin födelsedag. När hon öppnar ögonen vaknar hon upp år 2002 på sin 18-årsdag.

Maestro – premiär 2023

Maestro är en mäktig och orädd kärlekshistoria som beskriver det livslånga förhållandet mellan Leonard Bernstein och Felicia Montealegre Cohn Bernstein. Premiär senare under året!

Royalteen: Princess Margrethe – Premiär 2023

Filmen är baserad på Royalteen: Prince Charming, som är den andra boken i den hyllade ungdomsserien Royalteen av Randi Fuglehaug och Anne Gunn Halvorsen.

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy