vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Duplantis laddar för OS – här är 4 heta sporthändelser i helgen

Johannes Räihä
18 apr, 2024

Helg innebär fullspäckat sportschema. Framför oss väntar ett par stekheta derbyn, friidrott och motorsport förstås. Här nedanför listar vi fyra sporthöjdpunkter som vi tycker att ni inte får missa.

Armand Duplantis är en av våra största idrottsstjärnor just nu. Han har bara inte slagit världsrekord i höjdhopp, han ha dessutom sett till att slå sitt eget rekord på nytt ett par gånger. Så överlägsen är han. Med blicken mot OS i paris i sommar – men först Diamond League i helgen. Den går av stapeln i Xiamen, Kina, och vår svenska stjärna är där och tävlar. Sänds på SVT 13.00 – missa inte det.

På söndag spelas ett högintressant möte i allsvenskan. AIK tar emot Djurgården, vilket normalt sett är en match som är full av både prestige och högklassiga läktarinsatser. Men frågan är om inte helgens drabbning är lite extra intressant? Tre omgångar in i allsvenskan och båda lagen är obesegrade hittills, med Djurgården på plats två, strax efter MFF. Det kommer hur som helst vara två lag som kommer ge 110% för att bärga tre poäng i derbyt. Avspark 14.00 på söndag.

På söndag morgon körs Kinas Grand Prix och givetvis kan du följa racet från Shanghai live. 56 varv, dryga 30 mil, där Max Verstappen ses som stor förhandsfavorit som alltid. I skrivande stund leder han på 77 poäng, med stallkamraten Sergio Pérez på andra plats. Perfekt sätt att starta söndagen på – startskottet går nämligen redan vid 09.00. Brygg en kanna kaffe och bänka dig framför tv:n.

El Clásico: Real Madrid mot Barcelona – 21 april

Jo, vi måste förstås ta med en av fotbollsvärldens största möten. I helgen möts de två spanska giganterna: Real Madrid mot Barcelona. Mer prestigefullt blir det knappt. Sneglar man mot ställningen i ligan ligger Real etta på 78 poäng och Barcelona tvåa på 70. Så om Barcelona inte vill halka för långt efter krävs nästan en vinst på söndag. Avsparken 21.00 svensk tid.

För att följa all sport så samlar vi allt väldigt smidigt i vår sporttablå. Ta dig en titt här!

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer